Nieuwspagina

Beste buurtgenoten,

22-02-2022:
Wederom een jaar voorbij en ook nu weer met de COVID-19 perikelen. Met wat aanpassingen hebben we toch een aangenaam jaar voor de buurt kunnen bewerkstelligen en kijken vol vertrouwen vooruit naar dit jaar. Middels een brief in december zijn alle leden op de hoogte gebracht en daarbij is er geen wijziging doorgevoerd in de contributie. Zie hieronder bij 2021. Hopelijk treffen we elkaar bij de activiteiten in 2022! Wij kijken er als bestuur en commissies in ieder geval naar uit.

08-01-2021:
Dijkgraovers, hopelijk kunnen we 2020 snel achter ons laten en we hopen natuurlijk dat we dit jaar weer leuke activiteiten kunnen gaan organiseren. Als staat en valt natuurlijk met de status van het COVID-19 virus. Het zal een jaar worden van vaccineren en te verwachten valt dat het virus dan ook bestreden zal worden. laten we het hopen! Het bestuur zal binnenkort een jaarverslag samenstellen en deze is bij het bestuur op te vragen. Zie hiervoor de eerder verschenen nieuwsbrief. Blijf gezond en tot ziens op één van de activiteiten (zie hiervoor de agenda).
De contributie blijft ook dit jaar ongewijzigd: EUR 11,00 voor volwassenen (18-65jaar) en EUR 5,00 voor onze 65plussers. Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch lid van de buurtverenging zodra één van de ouders ook lid is.

 01-10-2020:
Beste buurtgenoten, in verband met de Corona crisis en de richtlijnen van de overheid en het RIVM, kan het zijn dat geplande activiteiten uiteindelijk geen doorgang kunnen vinden dit jaar. Wij, het bestuur en de commissies houden zoveel mogelijk rekening met deze maatregelen en hopen op uw begrip. Indien een activiteit toch door kan gaan, zult u hiervan middels een briefje geïnformeerd worden. Wij hopen dat iedereen zich door deze crisis heen slaat en dat we straks weer alle activiteiten zoals vanouds weer kunnen uitvoeren. Blijf gezond en tot later.

06-01-2020:
Het jaar 2019 ligt al weer achter ons en 2020 heeft zich aangekondigd. Iedereen een fantastisch, gezond maar vooral plezierig jaar. Dat we wederom een mooi jaar mogen krijgen met de nodige buurtactiviteiten., waaraan iedereen kan deelnemen en een hoop lol aan kan beleven. De contributie voor het jaar 2020 blijft onveranderd: EUR 11,- voor de volwassenen, EUR 5,- voor onze 65-plussers en de kinderen t/m 17 jaar zijn vrijgesteld van contributie (zolang de ouders lid zijn van de buurtvereniging).

25-12-2019:
De vernieuwde website is al weer een tijdje up-and-running en voldoet aan alle wensen en gebruiksgemak wat aan een website verlangd mag worden. We zijn er dan ook enorm tevreden over.

Note: Mocht u iets aantreffen wat niet juist is, stuur dan een mailtje naar info@dijkgraovers.nl en dan zullen wij daar z.s.m. op reageren.